Ändrade helgplaner…

Tjohooo…

Hoppas allt är fint med er…. själv är det topp… trist bara att det regnar heeeela tiiiin 🙁

Mina helgplaner blev ändrade lite hastigt i går då min mamma i tisdags fick åka in på sjukhuset för smärtor i magen 🙁 Tyvärr ser det inte så bra ut och hon är fortfarande kvar… jag ska möta upp min pappa och min lillasyster Kristin i dag kl 15:00 för att hälsa på henne. Har köpt lite tidningar till henne, tyvärr får hon inget gotti då hon går på dropp och får inte äta något 🙁

Så Linköpingplanerna och min mormors 80-års fest blir tyvärr inte av 🙁 Hade verkligen sett fram emot att träffa alla kusiner och andra släktingar. Men vi bestämde att vi åker dit när mamma har blivit frisk igen och hälsar på 🙂

I kväll är det tjejmiddag med mina fina fågeltjejer, hos Johanna i sjöstan 🙂 Ser verkligen fram emot det och få tanka lite energi <3

Morgondagen är inte helt planerad men har lite små saker på gång kanske… får se 😉
Önskar er såklart en suuuuuper trevlig helg,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *