JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!

Jag är så arg, ledsen och upprörd.. har precis sett Kalla Fakta som sändes i går ang Parken Zoo i Eskilstuna! Såg ni det inte, kopiera länken här:

http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=2229828

Eftersnacket med bland annat Parken Zoos VD är här:

http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=2229896

Jag är iofs extremt känslig när det kommer till djur, jag älskar alla djur och har ju husdjur själv så förstår inte hur man kan jobba på detta sätt. I sverige har vi hårt reglerade lagar ang djurhantering och jag VET att parker ha riktlinjer och lagar och de ska fan följas!! Hur kan man jobba på detta sätt? Hur kan hon djurparkeschefen i inslaget somna gott på natten? JAG KRÄKS!! Det är lång utbildning för att bli djurvårdare och få jobba i djurparker så GÖR ERT JOBB ORDENTLIGT! Usch vad upprörd jag är….

Bra av de fd anställda att äntligen våga komma ut och berätta för oss som betalar flera hundra för att se dessa djur att vi får fakta! Får även ont i magen av tanken på hur det är utomlands? Som sagt… vi har hårt reglerade lagar både om hur saker och ting ska skötas och med hjälp divere branschorganisationer samt faddrar och vi har hög krav på utbildning. I andra länder ser man bara djur som ett redskap… det knyter sig i magen på mig 🙁

Stort plus till Lennart Ekdahl som är en bra programledare när det kommer till samhällsfrågor!!

Tack för mig!!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *