Firar och svär

Firade min pappa idag och njöt av en mysig lunch på American Table, nytt inne på Clarion Sign. Min man och pappa tog tonfisk, jag körde på hamburgaren. Gott, men min burgare slog inte Griffins 😉

Grattis pappa! Du är den snällaste, mest förstående, kärleksfullaste och omtänksamma pappa jag känner till 🙂 GRATTIS!

Efter lunch har min sjuka dag på jobbet fortsatt. Ni vet såna dagar där allt bara öser på, går man o kissar så har man 20 olösta mail sen, alla ringer och alla frågar, hetsigt, stressigt och min hjärna har jobbat i dubbel tempo idag. Till slut visste jag knappt vad jag gjorde, då var de dags att gå hem! Har aldrig svurit så mycket som idag! Måste tvätta tungan!

Svär även över inlägget Marie skrev. Jag såg en bit igår, men jag har blivit så känslig så jag fixar inte att se eller höra om djur eller barn plågeri!

Jag påminner mig själv vaaaaarje dag över hur bra jag har det och hur bra jag vill göra de för min familj. Pussar och myser med min prinsessa och njuter av nuet. Tänk om alla hade ett hjärta för mänskligheten och en respekt för alla djur.

Nu luktar de bajs! Min dotter ruvar på en fin blöja…got to go…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *