Blommor :)

Hade en värds mysig kväll ingår med fina Jessica <3 och när jag vaknade i morse var hon fortfarande här 😉

Mysig frukost innan hon drog till jobbet, får ha henne i kväll oxå *lycka*

Efter frukosten knackade det på dörren, jag fick ett blommogram, sötnos…. TACK D, jag blev så glad!!! Fin som tusan och kortet var jätte fint!

Idag blir det fjärde av femte AHA behandlingen, strax klar! Önskade jag tog före och efter bilder men glömde det 🙁 På måndag har jag bokat in TVÅ timmar massage plus den sista AHA behandlingen…. så i 2,5 tim blir jag omhändertagen. Det är jag värd för på måndag är ingen vanlig dag för det är…………? Hihi!

PW runt djurgårn med Jessica och middag väntar även denna kväll!

Ha en fin, fin dag
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *