Vilken hjälte!

Vaknade och läste Aftonbladet. Då dök en vidrig bild upp, men headlinen handlade inte om djurmisshandel utan om en hjälte! Hunden hade sprungit mellan 2 små barn och en moped, räddat barnen ur en säker död och själv blivit av med sin nos! Hela överkäken plus nosen, jag dog nästan när jag läste detta. Bilden är helt insane, de vrider i magen och hjärtat! Folk pratar så illa om hundar och de misshandlas och flås levande och en hund ses som en pest! Men läs och häpna!

Jag bara fattar inte hur den kunde överleva? Utan nos? Utan överkäke? Hur funkar de?

Hunden ska nu få specialvård i USA för att kunna fungera. Jag tackar dom som kan titta och fixa hunden!
Själv hade jag svimmat…

Btw, godmorgon! Sovit i tre timmar, inte bakis, så nu gör vi Ikea och Babyland! Sen hämtar vi vår prinsessa från syrran. Haha, älskar mitt liv som morsa, kan inte ens njuta av en riktig sovmorgon, nej, Ikea är roligare än film på soffan och latte i handen en söndag morgon…

Kram på er!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *