Meningen med mitt liv

Den dagen min dotter föddes förstod jag varför jag lever detta liv. Jag tror på att mirakel faktist händer, kanske inte just när jag skrapar på min trisslott, men när jag håller i ett liv som helt är beroende av mig. Då tror man på mirakel och man väcks till liv! Det var då jag insåg att meningen med livet kommer när man får ett barn…otroligt men sant!

När jag låser upp grinden till dagisgården så är de bara min dotter jag ser, allt annat är brus. Hon glömmer att hon precis skulle ta en tugga på sitt päron, hon ropar ”mammaaaa!” och springer med öppna armar, hoppar i mitt famn och säger ”min maaammmaaa!”

Stolt som en hökmorsa traskar vi hemåt. Hon får ett äpple, de är lixåm hennes grej vid hämt, att få ett äpple.
Jag bara glänser av den komplimangen nyss!
Sen blickar jag ner och ser på att hon äter äpplet precis som jag: uppifrån och ner, inklusive allt. Även min knasiga sida har hon ärvt. Underbart 🙂

Trevlig fredag på er alla!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *