Dagblind…

Dagarna som ledig bara springer i väg, man tänker att man har all tid i världen men helt ärligt så hinner jag ju knappt blogga! 🙂

Försökte blogga i går men kom inte in på finest.se 🙁

Senaste dagarna har besått av att fixa inför visning på söndag, tränat, fikat och lunchat med lite olika vänner, lite shopping och en och annan siesta, tagit tag i källaren igen då den översvämmar med saker som inte får vara i lägenheten när visningen är osv…

Helgen är tydligen på ingång, jag är dagblind så har ingen aning om vilken dag det är eller vad klockan är 🙂 Men ser man på Facebook kan man räkna ut det mesta… statusar som ”TGIF”, ”FREDAGSMYS” osv pryder var och varannan status…

I dag tänkte jag faktiskt ta det lugnt, ingen träning eller PW… utan bara vara, tvingade mig själv att ligga kvar i sängen en timme till och kolla nyhetsmorgon och njuta. Jag kan annars bli lite stressad och vilja gå upp fort för att hinna med så mycket som möjligt! Helgen är fullbokad som vanligt men diverse roligheter som besök i Viksjö för födelsedagsfika och mys, köra eventklass i Polé, visningen (håll tummarna), bio och utgång!

Önskar er en fin helg med mycket kärlek <3

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *