Jag önskar mig…

Fred på jorden! Att alla människor och djur kan leva ihop utan att döda varandra. Att alla onda människor blir bortbrända och för alltid glömda. Att vi kan njuta i nuet och vara förevigt tacksamma att ha varandra!

Ska jag bli veggo? Sluta köpa smink som testas på djur? Jobba med välgörenhet? Ge bort allt över de jag måste ha för att överleva?

Vart börjar jag? Vart går min gräns? Kanske ska börja med att blunda och sluta läsa tidningen och följa nyheter? Enkelt men väldigt ego att inte bry sig?

Om jag inte är på väg att bli tokig så är jag nog onormal med tanke på hur mkt som går runt i mitt huvud. Så mycket ilska och frustration över att leva som människa, över att bidra till att världen rasar, samtidigt som jag hoppas att mina tankar och handlingar kan göra bra också…

Jag önskar att människor hade lika stort hjärta till barn och djur och välfärd som jag har. Jag önskar att människor slutade bry sig om pengar och makt.

Kan vi inte få börja om…göra om och göra rätt…Eller ska vi bara se till att utplåna alla som bidrar till ondska?!

Hart of Angels: alla som vill jobba med att utplåna ondskan. Skicka ansökan till mig 🙂

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *