Inget jobbigt med att vara ledig…

Min dag har bestått av en PW på 50 min i Lill- jan skogen, 30 min ansiktsbehandling och 30 min massage 🙂

Man skulle kunna ha de sämre… 🙂 Gjorde min 3e AHA behandling i dag, alltså syra behandling… Tjejen som gjorde det tyckte att det hade blivit ett super resultat efter dessa tre och jag har endast två kvar 🙂

Aha behandling kan alla göra, och är INTE bara för problemhy… Det är en extrem peeling man har på huden, det pirrar lite men gör absolut inte ont. Tar bort alla döda hudceller, förnyar cellproduktionen och man får en fantastisk lyster. Tar bort pigmentsförändingar och andra ojämningheter man har i ansiktet och på sikt även de fina linjerna som kommer med åldern 🙂

Ska bli kul att se hur jag blir när allt är klart, sen ska jag göra det ca 2 ggr/år och underhålla hemma med den krämen jag köpt 10% syra, på salongen är det 25%

 

 

Känner mig lite som på bilden efter massagen 🙂


 

Fick 30 min massage gratis då jag förra veckan tagit mig till salongen men inte fick någon behandling, de kompencerade mig för att jag gått dit i onödan…

Min eftermiddag/kväll består av största delen av STÄDA och röja…. igen!! I morgon är det en Vip visning här kvart i fem och sen är det vanliga visningen på söndag och måndag. HÅLL TUMMARNA!!

Känner mig besviken då jag fick 2 samtal i dag där de berättade att det snackades en hel del osanning på en mässa i helgen… riktigt trist tycker jag och det gör mig verkligen ledsen 🙁 Skönt att de ringde mig och berätta så jag kunde få säga sanningen… En sak kan jag säga iaf, man ska inte kasta sten när man sitter i glashus!!

Nu kallar städningen…. suck!

Kramis

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *