Dag 2

Dag 2 i min ledighet… herre… 28 dagar kvar utan att behöva gå upp när det fortfarande är mörkt 🙂 Men helt ärligt är jag redan rastlös :/ Slängt ut massa trådar om att jag kan jobba extra om någon behöver hjälp!!

I går skulle jag gått runt djugårn, men det stod som spön i backen, fy tusan 🙁 Så jag stannade inne och bakade bullar i stället 🙂 Massa kanelbullar men även vaniljbullar… åt inte en enda utan alla åkt in i frysen! Tränade Polé på kvällen, gick super!

Härligt när man vaknar och solen skiner 🙂 man blir så glad… nu är frukosten i magen (en proviva shot för imunförsvaret och 1,5 dl kesella med jordgubbar) ska fixa i ordning mig sen blir det 1 mil PW runt djugårn. Måste även städa lite här hemma…

Kvällen kommer spenderas med D, han slutar tidigt i dag så vi kommer nog ses ganska tidigt… kanske ska dra runt han ett varv runt djugårn med *fniss* Sen i kväll är det kräfter, räkor, ost &b kex, vin och annat smått och gott… kanske en bio? kanske X-Factor?

I morgon är det tjejmiddag hos Yaz, jag, Neda och Anki 🙂 Tyvärr kunde inte Anna komma 🙁

Just de… lovade ju att ta kort i söndags på Polén… jag glömde bort 🙁 ska försöka ta lite på söndag, tyvärr är inte min vapendragare Marika med men kan försöka få någon annan att ställa upp 🙂

Solig fredag och ta ett glas vin vettja…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *