Råtta i tvättstugan och bulle i magen!

True story: En råtta i vår tvättstuga! Jätte söt, dock halvdöd, jag och Marie fick ut den. Jag la den bland blommorna på Centralbadet 🙂

Alla va inte lika förtjusta, och Anti Cimex bara garvade åt min story. Jag älskar djur, alla djur. Om man tror på återfödelse så önskar jag att födas till en coala björn. Den äter hela dagarna, lever i värmen, har aldrig bråttom och är ganska söt 🙂

Ikväll myste vi till en bulle och te framför tvn. Gott 😀
Vi såg på Ice Age och JAG ÄLSKAR EKORREN!!!! Nayomi börjar gråta så snart nöten ramlade på hans huvud, så vi fick stänga av…tråkig unge, kan inte heller gå på bio med henne. Hon tycker att allt är läskigt. Lite gulligt ändå…min underbara intensiva Duracell bebis <3

Vilken dag! Slut om 2 timmar! Imorgon ska jag och min man på en VIP frulle på Guess. Godnatt….

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *