1,5 timmes powerwalk..

Halva dagen har jag spenderat med att gå runt på stan och bara titta 🙂 Riktigt kul att titta på alla, jag brukar tänka ”undra hur han/hon mår?” ”hur lever dom?” osv… knäppt va? Hehe…

Har en ny mobil som jag fått låna av snälla Amad och Yasmina tills min 5a kommer i början på november, har samma nummer men tyvärr har jag tappat alla kontakter så messa gärna mig så jag får ett nummer, glöm inte skriva vem ni är 🙂


Ska nu varje förmiddag börja dagen (kanske efter frukost) med en prommis, tänkte ta den 1,5 timmes rutten som jag och D tog härom kvällen 🙂 Sen blir det att ev möta upp Magda för en lunch eller fika på stan. Kvällen blir det Pole 🙂

Roliga planer hela helgen 🙂 Jobba extra på fredag ett par timmar, kvällen lite lösa planer och på lördag tjejmiddag hos Yaz, sönd träning och sen möta upp Olof för en fika.

Jag ska inte upp i morgon så jag kan var vaken huuuuuuur länge jag vill…. kommer vända på dygnet :/

Nu blir det lite vindruvor och Masterchef USA!!

 

Visste ni att jag är helt galen i matlagningsprogram? hehe…

Natti,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *