Ung & Bortskämd = ett skämt

Vilket oseriöst liv dessa ungdomar har! Helt allvarligt, de är ju för fan inte bortskämda, de är outbildade, korkade och totalt patetiska! Eller är de programmet som förvränger? De sitter där i sina ”märkes kläder” och försöker likna en bakfull Britney eller en söndagsmysig Paris Hilton, i Raybans och mysbyxor, sminkade och låtsas vara dumma som fan.

Vad säger deras föräldrar? Hur har de blivit så skadade i huvet och tro att allt i livet kretsar runt uteliv, sova hela dagarna och prata som små barn? Inte ens min 2 åring pratar så slaskigt som de gör.

De gråter och gnäller över absolut iiiingenting! De längtar efter nya extensions i håret och en spegel att spegla sig i, vad är de för olyckliga små gnuer?

Inte ens de största divorna i världen beter sig så patetiskt som dessa unga ”bortskämda” gör. Jag hoppas verkligen att de får något ut av att vara med i programmet. Kanske lite vett o etikett och perspektiv i livet, ett jobb och kärlek till sin familj, uppskattning till de dem faktist har och något som de verkligen saknar: ödmjukhet!

Jag skulle vilja ge alla en käftsmäll och skicka dom med en enkel biljett till Afrikas horn!

Väx upp ungar och skäms på er allihopa!

/Arg Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *