Opera

God morgon!
 
Eller förmiddag ska man kanske säga… usch vad tungt det var att gå upp i morse 🙁
Min lediga dag i går var suuuuper, hann men massor jag inte hunnit och lite till… Bakade bland annat en snickerskaka som var sååå god, åt inte själv men fick mer än godkänt av D 🙂
 
 
 
 
På kvällen gick jag och D en Power Walk runt djugårn, i en och en halv timme var vi ute och gick… as skönt. Det duggade lite lätt med det gjorde lixom inget. Vi han en mil och påvägen hem köpte med Sushi och vi tittade på X factor 🙂
 
Blev mörkt i slutet på rundan men himla vackert, jag passade på att ta lite bilder 🙂
 
 
 
Strax efter 20 tiden så hände något märkligt… det ringde på dörren! Jag som bor själv vet ju exakt när någon ska komma och jag väntade inte sällskap kl 20… Först tvekade jag och när h*n ringt på två gånger så tog jag mig mod (hade inte vågat om inte D var där)
Öppnade dörren och utanför står en Stoooor karl…
 
 Hej, jag kommer från polisen (han visar sin bricka)
 
Jag:
– Jaha.. hej…
han:
– Kan jag komma in en stund?
 
Mitt hjärta bulltade på bra nu…
jag:
– Javisst, vad gäller det?
han:
– Känner du till att det brunnit i en lokal här under?
 
Hur som så var det ingen fara… det hade brunnit i en lokat under och de misstänkte brott så han gick runt och knacka dörrar för förhör. Detta ser man ju typ bara på tv 🙂
 
 
I kväll ska jag och Magda på Opera, trollflöjten… hehe… gillar inte musiken men alla har sagt att har man inte varit på opera så kan man inget säga. Ska bli mysigt att hitta på någonting bara hon och jag och innan ska vi ut och äta 🙂
 
 
Ha en fin dag,
Marie
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *