Knee stand Pole dance :)

Shit vad dagarna bara springer iväg… jobbar ganska mycket just nu då första stoppet i Released turnén är i morgon i Stockholm 🙂 Vill någon av er fina läsare komma så tveka inte att mejla mig så skriver jag er på lista 🙂 Måste dock ha det senast i dag kl 14:00,

marie.revedal@berntsonbrands.se

Myyycket träning, mycket pole dance denna vecka 🙂 love it! Massa nya trix vi kämpar med, så kul men as svårt. Jobbar även mycket på att sätta ihop en 4-5 olika uppe på stången vilket kräver en enorm styrka och smidighet.

I går kämpade jag med denna:

Knee stand, kanske inte ser mycket ut för världen men tänk underbenet… titta noga… man sätter typ all sin kroppsvikt på den… och JA… jag har världens blåmärke där nu 🙁 Söta Marika som försökte komma med tips men det gjorde så ont efter att jag provat en 7-8 ggr att jag typ vart arg 🙁 sorry gumman….

Så sjukt frustrerande när det ser så ”lätt” ut och när vår yber duktiga lärare Jenny gör den så ser det lätt som en plätt ut!

Länge sen jag slängde in bilder på mig när jag kör, det ska bli bättring… helt ärligt så har jag inte tagit några nya. Ska be Marika på söndag att plåta och kanske filma lite? Vill ni de? hehe…

 

I dag blir det träning som snabbast med fina Yaz, i kväll iväg och träffa mina nya kollegor… bowling står på schemat… är ni nyfikna på vart jag ska börja?? Kommer snart berätta 😉

I morgon blir det jobb, jobb, jobb…. super kul såklart, vemodigt då detta blir mitt sista event här och Released är min lilla bebis som jag var med och tog fram, skapade, genomförde och det vart SUCCÈ. Och nu ska någon annan dra vidare min bebeis… konstigt!

Men det blir bra, all förändring är bra, jag väljer iaf att se det så!

 

Nu blir det till att skriva gästlista, kontakta banden som ska tävla, beställa mat tills i morgon….. gaaahhhh…

 

puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *