Vilodag…

I dag tar jag en välbehövlig vilodag 🙂 kroppen behöver och mitt psyke behöver det… i stället har jag bokat in en till AHA behandling, 30 min. Har bokat in varje onsdag i 5 veckor då de rekommenderar det för bästa resultat 🙂

I morse när klockan ringde trodde jag att jag ställt den fel 🙁 Det var ju KOLSVART 🙁 Sen insåg jag ganska snabbt att det är ju den årstiden vi är påväg in i… depp!! Så jag tänkte att efter min behandling som är ganska tidigt i dag ska jag bara hem, tända brasan, laga massa mat och mysa… titta på en film kanske 🙂

 

FAN vad snygg du blivit Yaz, du var det även innan men shiiit vilket resultat… din tajta fan 😉

 

Mitten på veckan och helgen är på ingång… mycket träning tors, fred, lörd och söndag 🙂 Jobbar även HELA helgen men ska kunna klämma in lite träning… Lördag har jag ev 2 eventklasser i studion som jag klämmer in mellan jobben 🙂

 

I dag är en dag när jag inte kommer få upp ögonen ordentligt :/

 

Jäsp,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *