Las Palmas here we come!!!

Nu har vi gjort de igen: spontanbokat en resa! Denna gång åker familjen till Las Palmas i november 🙂

Vi har aldrig varit där, har inte varit tilltalande, men nu har vi hört så mkt bra att de måste ju testas! De ska vara omkring 20-25 grader i november vilket är skönt. Jag vill kunna ligga vid poolen och bygga sandslott på en beach med dottern. 

Har ni erfarenhet och TIPS så skriv gärna!!! Vi har 0-koll men vet att vi nu letar hotell på Meloneras…? Ska vara schysst och bra standard, nära en fiskeby och mini öken. De är allt jag vet så länge…

 

De var meningen att jag skulle på en härlig skaldjursplatå med några kollegor ikväll!  Men ändrade planer…Min syrra skulle varit barnvakt men hon måste prioritera en annan viktig sak. De gör hon rätt i! Men synd att missa 🙁 Next time girls (and boys….) 

Jag får käka min matlåda ikväll som jag inte åt till lunch. De blev 1 banan till lunch vid skrivbordet. Känner inte alls motiverad för att äta. Inte kul med matlåda dag 26, samma atmosfär samma lunch, palla. Jag sparar min lunchtimme till att gå lite tidigare och kanske hinna träna innan hämtning.

Jag vill att de ska bli november NUUUU!

 

Kram

Yaz

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *