My future…

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu att jag inte riktigt hänger med…. jag flyttar samtidigt som jag byter jobb. Min lägenhet ska ut på försäljning strax och jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen :/

Försöker planera lite resor oxå, går sådär… avvaktar tills jag vet om jag får min lägenhet såld och vad jag får för den. Har två veckor semester mellan jobben och jag kommer börja med att åka ner till Linköping och fira min fina mormor som fyller 80. Funderar sen på att ev sticka ner till Spanien en vecka, mamma och pappa är inte där men jag har ju egen nyckel 🙂 Det är svensk sommar där då (normal svensk sommar inte som i år) det är ca 25-30 på dagen men kvällarna kan vara lite kyliga!

Får jag det jag vill ha för min lägenhet kommer jag bjuda några av min familj på en super rolig grej 🙂

Hade gärna dragit iväg över jul och nyår oxå men det verkar inte som vi får till det, sen vet jag inte med mitt nya jobb… kanske inte får semester!

 

EN sak som definitiv är klar är att jag i April sticker till Californien (tror jag det var) 🙂 Min vän ska dit i 6 mån och då tänke jag hälsa på henne 🙂 Ser fram emot det som tusan, älskar USA och min vän är en av de finaste och är hon borta i 6 mån kommer jag sakna ihjäl mig så då bara MÅÅÅÅÅSTE jag ju hälsa på 🙂

 

Saknar <3

 

Provade Les Mills nya tränignskoncept GRIT i går, var ganska kaxig när jag gick dit… tänkte att 30 min är ju ingen match…. HERREGUD!! det fick jag äta upp, efter 15 min höll jag på att kräkas… ville bara därifrån. Det var på riktigt det vidrigaste jag gjort…. usch…. men påt igen på fredag 😉 Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen…. har jag hört 🙂

 

Träffade D i går, mysigt som vanligt… frågade om han ville med ner till Spanien… vi får se…:)

 

Hej hopp,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *