Flodhäst?

I dag har jag varit helt träningsfri i TVÅ veckor, det känns som en evighet och jag känner mig som en flodhäst. Till skillnad från många andra när de blir sjuka så tappar man aptiten, jag fungerar såklart tvärtom 🙂 Jag äter dubbelt… och då skojar jag inte. I dag lyckades jag få i mig en 473 gram fläskfile….. SJÄLV!! Till de hade jag potatis & morotsgratäng…. och en hemmagjord kall sås på creme fraisch, sambal olek, senap och vitlök….

Dessa två träningsfria veckor har resulterat i att jag har fina ben igen, inga blåmärken på hela insidan av låren som man får av Pole, inga brännmärken och inte skinnflådd…. Detta kommer såklart tillbaka på söndag när jag tänkt träna igen. Jag känner mig mycket bättre, men hostan är kvar… men den ski**r jag i nu!!!

Däremot vaknade jag upp i morse med detta blåmärke:

För er som inte kan lokalisera kroppsdel så är detta mitt armveck. Detta har jag fått efter att jag tog blodprov i går på SH…. WTF?? aldrig varit med om liknade…

I går var jag och gjorde AHA behandling, något som jag verkligen rekommenderar. Först rengör de, sen lägger dom på syran som får fräta (usch vad äckligt det lät) i typ 2 min, sen tas de bort. Efter syran får man en mask som ligger på ett tag innan hon avslutar med återfuktning och lite lugnande. Huden blir super fin och man har en helt annan lyster i ansiktet, dock är man blekfis nu 🙂
Ska försöka göra detta 1 gång i veckan i 5 veckor, då ska man tydligen få det bästa resultatet 🙂

På med kepsen efter behandlingen då man var rödblommig och mötte upp D för bio, vi såg nya Hamilton…. SHIT, den var verkligen såååå bra!!! SE DEN om ni sett den första eller gillar Persbranth, han är het i den.

Helgen består av massor… ev träffa fam Osman i morgon kväll, lördag ut till Jessica på slottet, sova kvar. Söndag hem hyffsat tidigt, träna och sen ska jag ner till Nynäs och äta middag med min mamma och pappa som igår kom hem från Spanien 🙂 Saknat dom <3

Snart börjar Masterchef USA, älskar det… sen är det nanna kudden…

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *