FF 12 dagar kvar – Back on Track + aw!

Är på bättringsvägen och mår jätte bra, jämfört med igår. Ska inte klaga!

Imorgon tänker jag träääänaaaa 🙂 vill helt enkelt bli av med den sista snuvan! Det är bara nerförsbacke nu i 12 dagar så jag tänkte skutta i mål 🙂

Var på en mysig aw med några fantastiska kollegor på Story Hotell. Jag åt en Gårdssallad och Nayomi fick pommes. Loka och en skiva citron wooohooo!

En sak som får mig att bli motiverad och fortsätta är ju den galna skillnaden på ”bara” 17 dagars träning och bra kost!

Jag äter trots allt 1500 kalorier om dagen, de är ingen svält diet på soppa eller shakes, eller typ lchf som gör mig dum i huvet efter 3 dagar!
De är riktig mat, proteiner, kolhydrater, frukt, sallad och fibrer.
En vanlig daglig dos för tjej ligger på ca 2000-2500 kalorier per dag. Beror på aktivitet också!!!
Men om jag jämför min sk diet med en vän som tränar 2-4ggr i veckan (normalt), 30-60min per gång, hon äter inte mycket mer än mig när jag äter de jag gör nu! Ja, så har hon en skit fin kropp och lever normalt. (alkohol på helger, godis, småbarn hemma o lite sömn etc etc…)
Så, min 30 dagars är faktiskt en normal daglig kost, baserad på färre kalorier och träning varje dag.

De passet jag kör är ju piece of cake, den skulle jag i princip kunna köra varje dag året om utan att ta skada. De är väldigt lätt pass. Om man har bra grundkondition underlättar de givetvis.

Ja, och min underbara solstråle är den som ger mig motivation, hopp, kärlek, ett liv värt att leva och en vardag värt att kämpa på 🙂 min underbara Nayomi! Du rockade loss idag och din päls fick alla katter på Östermalm att blekna 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *