FF 14 dagar kvar – neeej inte nu!!!!!

Jag svär och jag är frustrerad, jag har ont i halsen och är varm 🙁 inget bra inte nu lixåm! Jag är så supertaggad att pressa de sista 14 dagarna nu och så blir jag SJUK!

Oh snacka om frustrerande….

På jobbet hade kollegan dukat upp med en rejäl buffé av olika frukter av exotiska inslag och jag hejar på henne! Hon ska nämligen sluta dricka cola light och äta choklad. De har hon gjort varenda dag i månader, hon är dessutom smal så egentligen KAN hon äta, men går på de nyttiga ändå! Heja ML! Och tack för vitamin boomen!

Jag har ätit massor med halstabbletter. De känns i magen 🙁 snacka om laxerings effekt…frukter i massor, så fruktsocker och fiber chock, har ätit en påse frysta hallon, en låda phyliassis (gula små grejer i bur) och en halv vattenmelon…allt som är kallt hjälper.

Jusst d, glömde ju att jag även åt en piggelin!

Vågen visade under 70 imorse, men efter dagens frukt och halstabblett diet lär den gå upp igen. Ääääsch, jag skiter i vilket. Pallar inte vara sjuk och har dessutom inte tid med det!

Till middag blev de en het thai soppa med kyckling. Gott och de dövade halsen lite.

Jag går efter en ask vindruvor nu, nästa painkiller! Sen blir de fishermans, bafusin och vicks. Fy f*n!

Hoppas ni läsare mår bra 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *