Jä**a förkylning :(

Är så himla trött på att vara förkyld nu, 9 dagar har jag vilat, vilat och vilat lite till… 🙁 Dagarna är helt okej men på kvällarna tappar jag rösten och blir helt deckad… vaknar på morgonen och kan inte prata alls.

Skulle gått på en kräftskiva i dag på Collage som fina Jessica och Cicci anordnar men fick mot min vilja ställa in… jag måste vila och då är inte supa och dansa de bästa.

Blir i stället hem till Magda om någon timme och äta kräftor och räkor, såååå lugnt och skönt, lördagsmys i soffan. Känns som jag tillbringat mina sista veckor i just lugn men tror att jag har behövt de. Snart är jag igång igen med mina lite roligare utekvällar… lovar!

I går efter jobbet var jag på en AW på Undici, det var ca 180 pers och super kul! Min fina vän Henkan hade fixat detta och jag minglade runt och mös lite, slutade med ett glas vin med honom på terassen tillsammans med fina Johanna och Robin, sen sen middag (kl 22) på vapiano innan jag drog på conversen och knatade hem… kommer verkligen sakna det sen när jag flyttar… att gå överrallt… men men…

Dock var det riktigt kul då eventet var på övervåningnen och på undervåningen var det restaurang och FY TUSAN… värsta köttmarknaden för tjejer. Just denna kväll var det massor med killar där. Ett stort sällskap på säkert 15-20 grabbar, jag smygfotta lite 🙂 *fniss*

Försökte få med dom upp på övervåningen men det gick sådär :/ Minus var att dom var nog nyss fyllda 20… men är de små… får man ta två 😉

I dag på dagen har jag inte gjort många knop, vilat och förökt bli frisk. Vill träna på tisdag så jag inte missar så mycker koreografi, känner hur jag bara sväller 🙂

Önskar er alla en fin lördagskväll,

Kärlek,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *