FF dag 14 av 30 – Trötta gänget

Snart halvvägs på FF och från måndag börjar jag räkna neråt 🙂

Är i Tyresö och gör en skön familje helg, medans Amad är på sin ”herrmiddag” ikväll. Har bastat och myst och tagit igen lite tid med familj som jag annars inte ser så ofta. Nayomi och kusinen har öst på idag!

Efter Gritt passet idag åt vi lunch på Köttbaren. Smaaaaaak i maten och krydda i dieten 🙂 så gott! Så fräscht och så underbart att njuta av maten där. De blev inte många tuggor, måste ju hålla igen 😉

Efter de har jag bara velat sova! Så sjukt trött! Men denna dag har inte tillåtit en lugn stund, men snart så hoppar jag i min mammas sköna säng och räknar får!

Jo jag vägde ju mig igår, de stannade på 70,1 🙁 men borde ju hamna under 70 närsom…målvikten är 65, enligt BMI ”lagen” är min idealvikt 62. Jag skulle gärna behålla mina kurvor som de är nu men tajta till magen och rumpan! Inte så enkelt att ”bara” men på god väg!

Jag kommer öka på vikter och reps nu från imorgon, ösa på de sista 15 dagarna, måste ju ha en bra efterbild, och jag kan inte photoshop så bra haha 😉 skoj, skulle aldrig fuska, mig ser man ju på gymmet!

Nu hör jag fåren…natti natti…Lördag kväll!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *