Rörigt inlägg

I går hade jag middag för mina fina fågeltjejer 🙂 På menyn stod grillat.. hade lånat en bordsgrill av Magda som är helt perfekt för att få en mysig middag tillsammans. Här sitter man runt och lägger upp precis det man vill äta själv…
Det fanns kycklingfile marienerat i olivolja, soya, rödcurry, basilika och massa andra kryddor. Fläskfile i olivolja, soya, färskpressad vitlök (därav stanken i kylen) och en massa andra kryddor. Köpte även räkor.. de största man kan som inte är scampi så mitt samvete hålls rent. Dessa marinerade jag lite snabbt i olivolja, lime, finhackad chili och vitlök. Hallomi hade vi oxå 🙂
 
Till detta hade jag en stor grönsallad och sen hade jag gjort tzatziki och jordnötssås… riktikgt mumma! Tjejena mumsade på bra. Efterrätt var en dumlekladdkaka med vaniljglass..
 
 
 
Lika trevligt som vanligt förutom att jag var tröttare än vanligt, antar att det är min elaka förkylning…
 
Apropå trött… drömde en så sjuk dröm häromdagen när jag hade feber, sov på soffan mitt på dagen och drömde att vandrande pinnar attakerade mig?? ok… för dom är ju så stora? …Not… den ena satt på min armbåde och sög blod och jag fick inte bort den… så skumt! Hatar mardrömmar 🙁
 
I kväll ska jag fira… berättar på måndag… men måste ta det lite lugnt så jag blir frisk igen 🙂
 
I dag är även MARIKAS födelsedag 🙂 STORT grattis fina människa, önskar dig såklart den bästa och finaste dagen!
 
Puss,
Marie
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *