FF dag 9 – Nu skiter jag i det här!!!

Ooooh jag är så j*vla godis sugen!!! Alltså socker, choklad, lakrits och sura mjuka sega flaskor, jag drömmer om att smygäta!

Ibland känns det som jag bara ska skita i det här. Det är jätte kämpigt! Men i samma sekund som frustrationen är som störst så tänker jag: Fan heller, nu är det upp till bevis, kan jag fixa 30 dagars tråkiga vardag och väldigt tråkiga helg…JA DET TÄNKER JAG FIXA!

Eller SKA jag bara skita i det här? Ooooh!

Klart jag inte ska…de är ”bara” 21 dagar kvar. Puuuhhhh….sen jäklar ska jag aldrig mer gnälla över dålig godis! Haha!

Igår hade min man dukat upp en romantisk middag, väldigt tacksamt, när jag kl 20 rusade hem: Spicy räk koktail till förrätt, hel röding med fyllning till huvudrätt och jag fick vettenmelon till efterrätt. Medans han tömde en Ben & Jerry (bitter)

Visste faktiskt inte att de skulle vara såhär jobbigt med dieten, men fy alltså. Det är en sak att ha sin kropp för ett jobb, modell eller fitness eller you name it. Men för mig, morsan in the city är de sjukt frustrerande att inte ens få min latte på morgonen!
Jag har aldrig behärskat mig såhär hårt till ett mål.

Nu film, ingen chips 🙁 kanske ett päron. Hoppas jag drömmer om att äga en godisbutik för en dag, frossa och njuta och tugga, ha den där känslan av att det fastnar seg godis mellan tänderna. Oooh så gott!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *