Tadaaa…

I dag är DAGEN här.. visning av min lägenhet kl 14:00. Som jag slititgt, trodde aldrig att de skulle vara så hä rmycket inför en visning… minns inte att de var det sist jag sålde… Gjorde de mesta i går, skrubba dusch, kyl osv.. Massa kartonger nedpackade och förflyttade till källaren 🙂 Man ska tydligen bara ha ETT par skor kvar i hallen och EN jacka… INGA badrumsprylar på skåp eller i dusch??? Gaaahhhh vart gör man av alla skor, väskor och jackor?

Jag TACKAR vädergudarna att jag fått de BÄSTA vädret man kan ha för att ha visning, ingen stålande sol och inte som i går när det inte var uppehåll 2 min ens.

Så vänner, håll tummarna i dag och i morgon när det är omvisning att det kommer massor med folk 🙂

I kväll blir det kanske bio med Magda, Felix & Frida 🙂 De är på skansen i dag hade oxå tur med vädret! 

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *