Torsdag :)

Hello!
 
Måste börja med att säga att jag är grymt impad av mig själv 🙂 totalt har jag sprungit 1.05 mil så endast 4.5km kvar 🙂
 
Började i måndags innan benträningen, 3 km 🙂
 
I går efter jobbet avverkade jag 4km!
 
I dag på lunch, dvs bara en timme sen var jag och körde ytligare 3.5km… tänkte ta 4 men var helt ärligt jätte trött. Tränat varje dag denna vecka, mina ben är som betong 🙁
Många av er kanske tycker att 9an inte är så snabbt men det är vad jag klarar just nu, som jag tidigare skrivit… inte sprungit sen 2008!
 
Kom tillbaka från träning och det fick bli lunch framför datorn 🙂 Kyckling som jag marinerat i massa gotti och till den en stor sallad.
 
Tränade på lunch i dag för att vi ska iväg med jobbet i kväll. Massor som händer här och strax är det födelsedagsfika för Matilda som fyller år 🙂 Sen vid 17 ska vi ha AW i köket och jag hörde rykten att champagnen ligger på kylning. Charlotte slutar i morgon efter 10 trogna år på firman. Så Champagne och massa små gotti från hötorgshallen innan vi far vidare till Storstad där vi har bokat bord för middag 🙂
 
Det var min uppgift att fixa fika till Matilda i dag och jag känner på mig att några kollegor kommer bli gryyyyymt besvikna när de ser vad jag serverar 🙂 Hehe…. ingen gofika, utan grönfika 🙂 Stor fruktsallad med lite kesella… köpte även vaniljglass till den som vill ha lite mera socker 🙂
 
Så kvällen är oviss förutom massa fira 🙂 Men kommer ta det lugnt, jag ska nämnligen köra Polé på lunch i morgon! Ingen springa i morgon, måste vila benen men tar de sista 4.5 km på lördag 🙂
 
Hör ni??? hur går det med utmaningen för er?? ni var ju ett gäng som haka på?? jag vill veta nu… kommentera och säg hur långt ni hunnit med än så länge..
 
Puss,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *