No turning back – börjar om 3 dagar

Nu har jag gjort det, jag har anmält mig och registrerat mig på Fitness Fighten! http://worldofshape.com/program/fitnessfighten

Jag har ca 5-7 kilo kvar till min ”ideal” vikt, dvs den vikt som alla instrument tycker jag bör ligga på. Men det är inte vikten som är viktigast för mig, de är att de ska vara fast, inte dallra för mkt, mindre celluliter och en jävligt snygg häck!

Mina kurvor vill jag ha kvar och mina mamma bristningar och andra skavanker bryr jag mig inte om. Dom finns där av en väldigt fin anledning 🙂

Men, Fitness Fighten börjar på lördag den 1:a september och jag kommer i dagarna få mitt kostschema och tränings schema från dom. De ska tränas i 30 dagar och målet är att bränna fett och bygga muskler. Jag kommer att lägga upp en före bild idag och en efterbild om ca 33 dagar.

Ok, bara att bunkra upp beslutsamhet och planering!

 

 

Kram

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *