Utmaning!

Måndag morgon och vädret är… ja… vad ska man säga… HÖSTIGT!! Tror på riktigt att hösten är här nu. Tände brasan i går för första gången och då känns det som hösten är här..

Sommaren har satt sina spår… iaf på mig… 4 härliga kilon som hittat tillbaka till buken 😉 fantastiskt! Därför tänkte jag nu sätta upp utmaningar varje måndag (många storbloggare gör så, och iom att vi med är det så kopierar jag lite 😉

Denna veckas utmaning tänkte jag skulle bli ganska snäll… denna vecka ska jag springa totalt 1.5 mil. När och hur mycket åt gången bestämmer man själv men på söndag kväll ska det totalt ha blivit 1.5 mil. Vilka är med mig?? Då jag HATAR att springa är detta väldigt stort för mig..

 

Sen varje måndag morgon så sätter jag nya utmaningar och jag hoppas att ni är med mig?

I dag blir det ben med Yaz, kanske ett par kilometer på löpbanet innan 🙂 hehe…

 

NU KÖÖÖÖÖR VI 🙂

 

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *