Pole Art 2012

Vaknade tidigt i går och var glad över att jag gått hem tidigt från Kräftskivan 🙂 Jag hade massor med energi och valde mellan att gå och träna eller ta tag i mitt hem… Det blev mitt hem. Rensade allt, fick ihop 2,5 svart soppsäck som ska till sopptippen 🙂
Packade HELA källaren , wohooo… den är helt klar för flytt! Kändes riktigt bra faktiskt.

Vid halv fyra kom fina Angelica och vi tog ett glas rosé innan vi satte oss på tuben till medis, där mötte vi upp Annika och Suleyman och gick och åt en tidig middag, Sushi såklart 🙂

Sen blev det ett glas vitt hemma hos Kerstin på medis innan vi mötte upp de andra utanför Göta Lejon för att se Polé Art 2012

Har bara ett ord: AMAZING!!! Vilka artister, jag satt konstant med öppen mun, gråtfärdig för att jag blev så rörd över hur extremt vackert det var. Jag är såååå taggad inför tisdagens träning, tänkte även börja gå fredag lunch de gånger jag kan.

Här kommer lite bilder 🙂 (min mobilkamera, därav den dåliga kvaliten) Men vi satt på rad 4a så ganska bra iaf!

Sista bilden är på min Idol och inspirationskälla, hon heter Janyne Butterfly… kolla in henne på Youtube om ni vill tappa hakan.

En sak som var väldigt kul att se var när man stod i foajen på Göta lejon och tittade på de som var där kunde man vekligen se de som tränar, de är bredaxlade…. vilket typ alla var som var där då de som går på detta tränar det själv 🙂

Efter tävling gick vi vidare till Imperiet för ett glas till innan jag rullade hem vid 23 tiden..

Vaknade i morse och mådde inge vidare 🙁 Inte sjuk men bara hängig… tror att allt släpper nu, denna vecka som varit har varit sjuk jobbig och påfredstande men budgivning hit och dit. Och jag har en konstant oro i min mage just nu då jag äger 2 lägenheter och MÅSTE få min såld 🙁 Tänk om den inte… åååååå, blir tokig. Går in på hemnet och kollar antal klick hela tiden 🙁 och jag tycker fan de andra lghterna har mera klick…. Usch vilka hemska två veckor jag har framför mig!! Håll tummarna!!

Skulle mött M i dag men ställde in, mår jätte konstigt men har tvingat mig själv att fortsätta med lägenheten. I dag blev det rensa och torka ur alla köksskåp, så alla underskåp är klara. Överskåp + ugn får jag ta i veckan. Jag vet ju själv hur jag är när jag är på visning, kollar i alla skåp!

Nu har jag tänt brasan, lagat mat och tänkte krascha i soffan till en film… det SPÖregnar men de är ganska mysigt! Hoppas jag mår bättre i morgon för då är det dags för MÅNDAGSBEN men Yaz 🙂

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *