Kräftskiva!

I går kväll var det dax för den årliga kräftskivan hos Osmans 🙂  Men innan möte jag upp Yasmina på hennes jobb, träffade hennes kollegor och några andra 😉 Bland annat min drömman som är det vackraste jag vet… ni som följt oss sen vi startade kanske minns att jag i början skev om att jag en gång bjöd ut en kille på dejt (den första och sista jag någonsin vågat fråga) hur som… det är han.
De jobbar inom samma företag och han var där… söt som tusan och vi pratade lite löst bara…

Hur som drack vi champagne och hade hur mys som helst så när jag och Yaz var påväg därifrån var vi lite små lulliga… underbart med dagsfullor 🙂

Sen var det bara att börja förbereda, grabbarna satte upp tältet, vi tjejer satt inne och åt chips och ostbågar 🙂

Köttpaj, västerbottenpaj, bröd med alla möjliga ostar och lite delikatesser fick mätta våra magar innan de små asätarna skulle få bli vår middag 🙂
1 kilo fick jag i mig sen gick jag loss på Linas räkor som hon inte orkade och till sista Yaz och Amads kräftor… storätaren?? hahaha, ja i går var det jag som åt mest i hela gänget tror jag 🙂

Goda efterrrätter, Pannakotta med skogsbärskaramell (tror jag??) som Amad hade gjort och Cici hade gjort någon chockladtårta 🙂

Denna kväll kastade jag in handduken först, eller rättade sagt tillsammans med Lina och Jia-Hwa, J-H var sjuk och man såg hur han kämpade med att hålla sig uppe. Varför jag gick hem först, vilket för övrigt är ovanligt är det många olika osaker till men de tänker jag hålla för mig själv!!

I dag ska jag ta tag i mitt hem, jag har visning av min lägenhet på söndag och måndag nästa vecka och jag vet ju hur folk går och tittar i varje låda och skåp så nu blir det rensa, slänga och torka ur… det är faktiskt på tiden och ska bli skönt att få det gjort!
I kväll ska jag möta upp 6-7 pers från min studio och äta och dricka gott, sen ska vi på en stor tävling i Pole, det är de absolut bästa i världen som ska tävla och de ska vi se. Detta är på Göta Lejon 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig Helg,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *