Färjan

Blev just påmind om varför färjor inte är så kul: fylla (äckligt, odrägligt, skamligt och väldigt oglamourös fylla) konstigaste människorna, icke vett & etikett medvetna människor, högljudda människor med högljudda barn och desperata människor. Väldigt desperata…

Usch, fyyy, bläää…! Jag är ju ingen riktig finne 😉

Men måste säga att Nayomis outfit är passande!

Vi åt en super middag på Siljas fisk restaurang och njöt av Champagne och vin. Efter denna dag är vi värda varenda droppe! Jag höll på att få hjärtinfarkt pga för mycket koffein efter 2.5km! De var så läskigt och nu vet jag min kropps gräns! Ingen kaffe tills på måndag, ingen koffein alls före ett lopp!!!!!!!!!

Stafettet tog kål på mig. Jag ville bara lägga mig och sova efter vi kom hem. Mådde skit. Orkade inte äta och allt gjorde ont. Att ynka 5km kan ställa till sådan tortyr, jag är fortfarande i trauma fast bättre. Vi sprang på bra, jag tog sämsta tiden men sköljde ner de med lite bubbel ikväll.

Imorgon blir det Muumin och Nådendahls Spa 🙂 wiiiiiiii! Nu ska jag unna mig de jag längtat efter sen imorse: SOVA!

Härlig lördag på er!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *