NYA lägenheten :)

God morgon!

 

Slänger in bilder på nya lägenheten 🙂

Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett och utgång till balkong 🙂

 

 

Sovrum, litet men man får plats med en 160-180 säng 🙂

Underbara, gigantiska balkongen 🙂

Hallen 🙂

Badrum 🙂

Nu har jag sovit på saken och det känns väldigt bra, fortfarande ont i magen och kommer ha det ända tills jag vet att min är såld! Annonser gick ut i dag i Mitt i vasastan, kungsholmens tidning samt östermalmsnytt. Snart kommer den även upp på hemnet.se. Tror visning blir den 9 september 🙂

Täääänk om jag INTE säljer min egna lägenhet?? vad fan gör man då?? Jag kan ju inte stå med två 🙁 Usch… den oron kommer jag ha nu i ett par veckor!

 

VET NI… i går när jag är påväg till Magda så ringer mäklaren från Hammarby sjöstad, tydligen har de som vann budet hoppat av?? asså… vad fan är oddsen?? MEN… vi var ju tre som budade och jag var nummer tre och killen nummer två ville fortfarande ha den för de han gett så ingen skillnad… dock sa jag att mitt bud inte var aktuellt längre så mest rättvist borde vara att börja om.

 

I dag är det kräftskiva hos Osmans… ska bli trevligt. Dock vaknade jag 1½ timme för tidigt så antar att jag kommer somna efter en nubbe med huvudet i maten…

 

TGIF… eller vad säger ni?

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *