Dinner for two:)

Jag och Yasmina skulle egentligen gått till gymmet efter jobbet och kört förbränning men efter en skit dag, SKIT dag ska påpekas för oss båda beslutades att strunta i allt…. Dricka vin och moffa godis!

Så efter jobbet blev det snabbt till 7 eleven och gotti köp, sen hem till Osmans 🙂

Yasmina fixa en exemplarisk middag, kyckling och ris med en grym sallad!! Vitt vin till 🙂

Jag förlorade budgivningen och ni som någonsin budat och förlorat vet vilket bakslag det är 🙁 Allt känns pest och man undrar om man någonsin ska orka sig in igen… Saken är att jag kan lägga ganska mycket pengar, så frågan är HUR mycket pengar har folk??? Aja…. Slutar med att jag hamnar i en 2a i fittja!

Nu blir det mera vin och godis med Yaz, senare ska jag möta upp Dennis och gå på bio…. Snabba Cash 2 🙂

Trevlig kväll!
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *