Kräftskiva, hångel, utgång & bakis!

Min helg har verkligen bestått av allt, kräftskiva, mys, gapskratt, chocktillstånd, gråt attacker (av lycka), stumhet, hångel, utgång, pinsamheter, drama och nu bakis!!

I fredags när jag var på tjejmiddag serverades en KRÄFTSKIVA! Super gott och mysigt som vanligt med mina fågeltjejer och det var roligt att vi valde en fredag denna gång så man inte kände att man skulle hem för tidigt. Julia hade gjort en helt fantastisk västerbotten paj 🙂

Efterrätten var vit chokladmousse med hallon *mumma*


Satt ute till sent på kvällen och vi var ganska övertygade alla 5 om att detta var nog den sista helgen med att sitta ute så sent 🙁 Nu kommer snart hösten..


Hamnade någon annanstans efter och tillbringade natten i en mysig famn 🙂 På lördagmorgon gick vi ut och åt en mysig frukost innan jag åkte hem.
Kom hem och tog tag i saker jag verkligen skjutit på, målade en list, fixade mitt kylskåp som varit trasigt… men nu funkar det. Det har alltid funkat men har haft en trasig hylla som jag inte lagat… men nu så 🙂 Fixade även lysrören i badrummet, nu är det bara en ny persien till ena fönstret i vardagsrummet sen är den säljbar 🙂

Kl 18 möttes jag, Emelie och Lovisa upp hemma och Lovisa. Jag hade handlat en flaska Chablis så lite vin innan vi gick till East där vi bokat bort 🙂
Förrätt fick bli vårrullar och Sushi till varmrätt 🙂 Emelie och Lovisa delade på en efterrätt men jag nöjde mig med en latte..

Sedan gick vi vidare till Riche för lite vin, jag och Emelie hann få i oss 2 glas och Lovisa kastade in handduken och gick hem efter 1 glas.

MÅÅÅÅÅÅÅÅSTE bara berätta om det absolut roligaste och mest spektakulära jag sett… Jag och Emelie är på Riche när det helt plötsligt kommer in en tjej, en helt ”vanlig” tjej… framefrån ser man inte så mycket men när hon vänder sig om visade det sig att hon hade världens rumpa. Alltså…. på ett gott sätt. Hennes svank var så djup att man kunde ställa ett glas på. Det mest fantastiska var att HELA riche stannade upp, alla stirrade och var helt i chock av hennes röv.

Försökte ta ett kort lite diskret men vet inte om ni ser så mycket… När jag såg hur alla stannade upp tänkte jag för mig själv… det måste vara så som kändisar känner att det blir när de går in i ett rum…

Lagom packade och småfnittriga sprang vi vidare till Cafet… som små barn fnittrade vi hela vägen och det hände så sjuka saker dom jag tyvärr inte kan berätta här 😉

En mörk bild men jag och Emilie på Cafet 🙂

Kom hem strax innan fyra i morse och vaknade sååååå klart vid 9 och kunde inte somna om… lade mig i soffan och kände mig så här:

Har varit helt förstörd i dag men tog mig ändå på lägenhetsvisning jag längtat efter hela veckan 🙂 Lägenheten är fin, men det är småsaker som man måste fixa på en gång… som inte syns på korten på nätet. Det var såklart massor med folk varav par så håll en extra tumme för mig i morgon när budgivningen drar igång…

Nu blir det soffan och film och försöka bli människa igen, faaaaaaa…… man är inte 20 längre 🙁

Kram,
marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *