Vilken dag..

Pust…. äntligen över, skönt!

Vaknade alldeles för tidigt och 2 timmar innan klockan skulle ringa, upp… MASSA kaffe i kroppen! Kl 10 kom en mäklare, kände på en gång att Nix, inte han! Man ska tusan kolla med flera 🙂 Det blir hon som jag hade i går, prutade även på arvodet efter ett prat med Johan, Emelie min kompis kille… han är mäklare och gav massa tips 🙂

Till jobbet vid halv elva och massa tankar i huvudet 🙁
Fin lunch på Gården som varade i 2 timmar…. sen till kontoret och lägga i högväxeln innan man kunde ta helg!

Hem, snabbdusch och lite packning, plocka ut vinet från kylning och nu sitter jag äntligen på tunnelbanan påväg till tjejmiddag 🙂 Skulle varit hos Julia men vi ändrade till Johanna som bor i Sjöstan och har en stooooor balkong så middag och vin i solen 🙂
Och vem mer bor i Sjöstan? *fniss*

Önskar er en fin fredagskväll,
Puss Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *