Det händer grejer :)

Ganska mycket som händer i mitt liv just nu… massa förändringar och förhoppningsvis till det bättre 🙂

Ska kolla på en lägenhet på söndag som jag bara ÄLSKAR!!! En fin 2a på 58 kvm som det står mitt namn på men jag tror jag slåss med par tyvärr 🙁 Snälla håll era tummar för mig på söndag!!

Hade en mäklare här i dag som värderade min och jag fick ett bra besked 🙂 Ska ha en till i morgon och får se vad han säger, måste ju gemföra lite så man inte bara tar vad som… hehe… någon av er som vet vad ett rimligt arvode ligger på? på en lägenhet? 2.25 %??? 2.5%??? jag har noll koll 🙂

En annan rolig sak händer i morgon men den spar jag lite på…

Sen har jag börjat träffa någon… tänker hålla det för mig själv än så länge då det är nytt, och man vet ju tusan aldrig vad som händer… det har jag fått lära mig den hårda vägen 😉

Tog mig till träningen i dag trots att jag verkligen var helt färdig och inte hade någon som helst motivation…. Mån, tis och onsd denna vecka har jag inte varit hemma före 23 någon kväll så antar att det var sömnbrist! Hur som gick jag dit, jag gjorde det jag skulle man inget extra 🙁 var för sliten.

Hade ett event i går tillsammans med Oakley, det är ju Sthlm Fashon week och de lanserade lite nya solglasögon så Ljunggrens blev fullproppat med glada människor som ville kolla på kommande glajjer 🙂 Jag fick ett par skit coola av snälla Jonas som är ansvaig där, TUSEN TACK!

Jag höll nästan på att dö lite oxå, min man… Joel Kinnaman var där, eller rättade sagt på restaurangen… tänkte gå fram och fria så vi får det gjort någon gång men hejdade mig lite. Han var galet fin 🙂

 

Som sagt, helgen är fullsmetad… börjar faktiskt redan i morgon… värdering vid 10, lunchdejt kl 13 och på kvällen ska jag på tjejmiddag hos Julia. Julia är en av fågeltjejerna…

Lördag ska jag träffa fina Lovisa och Emelie som jag inte sett på sjuhundra år.. fördrink hos Lovisa sen har vi bord på Pontus. Ev träffa upp Sara och Johanna på kvällskvisten för att gå ut i vimmlet..


Söndag titta på den superfina lägenheten och söndagskvällen ska jag tillbringa med han… ja han… han som jag börjat träffa, ska bli myyyyys 🙂

Mycket som händer nu i mitt liv och jag bara hoppas att allt går i lås… det är precis vad jag skulle behöva 🙂

Puss

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *