Dålig start med bra avslut!

Dagen startade segt. Sov dåligt, hade ont i natt och ni vet när man sover som en hund – med ett öga vaket, så var hela natten. Tror de va mest pga min höft och sen träningsvärk som tog över min kropp och att jag har så mkt tankar. Måste sluta tänka!

Imorse alltså hjälp! Trött? JA! Tur att jag har massor att göra på jobbet så dagen flög iväg snabbt.

Åt en lunch med min man på Griffins. Lugn atmosfär och god mat 🙂

På eftermiddagen åkte vi till Solna där Amad körde en gästklass utomhus! Hur coolt som helst! Musiken dunkade på och folk hängde med som galningar! Både barn och vuxna och hundar(!) var med och slogs i luften idag. Riktigt kul att se…från parkbänken, sandlådan och klätterställningen…Inte en stilla minut med tösen Nayomi!

De blir sova tidigt. Skulle blundat för 45 minuter sen. Råkade läsa Aftonbladet och bli upprörd. Så nu bloggade jag för att få ner pulsen och känna tacksamhet för att vara jag!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *