Min helg i bilder :)

Någonting har hänt med min mobil 🙁 jag kan inte dela länkar när jag mobilbloggat…. det går bra för Yaz men inte för mig 🙁 Kan bero på att jag tappade den i marken under min semester och fick en spricka… jaja… hur som så kommer här bilder från helgen 🙂
 
Började som jag skrev sist med middag i Viksjö 🙂
 
 
Senare på kvällen skulle jag möta upp Amad och Yaz för bio på Rigoletto, vi hade bokat VIP! Bion började kl 22 och kvart i nio stack jag från viksjö och möttes av detta:
BILKÖ!!!!
Det var totalt tvärstopp och jag kände hur mitt biobesök gled ur händerna… super besviken och deppig… kvart över nio släppte det så jag gasade på bra och halv tio var jag i stan. Jag hade två val…. chansa på att hitta parkering och ev missa bion eller åka till jobbet, ställa bilen och ta taxi…. fick bli det sistnämda.
 
Kvarit i tio kommer jag inspringades på bion 🙂 Yaz och Amad satt och sippra på varsin Cider 🙂
VIPen var helt ok, det var större stolar, läderfotöljer som var sådär sköna måste jag säga, större benutrymme och sen hur mycket popcorn och läsk man ville 🙂
 
Lördagen spenderades i studion, först på en som vi hyr in oss på på st eriksgatan, där hade jag tre klasser sen en timmes vila och förflyttning till den ”riktiga” lokalen på Alströmmergatan och två klasser till. Kom ifrån efter 19 från studion då sista gruppen var försenade… hem duscha, handla Sushi och sen deckade jag i soffan…. kl 21:30 bädda jag upp sängen och tror jag höll mina bruna öppna en halvtimme innan jag somnade kl 22 🙂
 
Upp tidigt på söndagen, mötte upp Yaz och Nayomi utanför skansen 🙂 Solen var framme men ett lite molntäckle var iför vilket var ganska skönt 🙂
Vi strosade omkring och tittade på djur, matade och klappade 🙂
 
 
 
Efter ett par timmar kände vi oss klara och precis då kom regnet… hem och ta siesta… det absolut bästa som finns 🙂
 
I går kväll var jag hemma hos Jessica och Cicci, vi lagade supergod mat… kyckling marinerad i typ pesto och vitlök och till de en stor grönsallad 🙂
 
Jessica gav mig 50 min rygg och nack massage vilket var bland de skönaste jag varit med om… min lilla rygg behövde det verkligen.
Hon hade gjort så mysigt med massa ljus coh pling-plong musik 🙂
 
 
I kväll blir det gymmet med Yaz om inte hennes höft strejkar… vi ska köra ben! Blir dock ett lite kortare pass då jag ev måste in till studion och ta en klas 18:30-19:30… men känner att de kan vara bra med ett kortare pass då jag inte tränat ben på ett tag 🙂
 
 
Nu kallar jobbet,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *