Bizzy, bizzy ;)

 
Först tänkte jag inte skriva något om dejten i går men insåg ganska snabbt att gör jag inte det så kommer folk höra av sig och undra iaf 🙂
Det var jätte, jätte trevligt! Vi var på East och åt Sushi och drack ett jätte gott vin till…. säger inget mer, det får jag och han behålla för oss… om jag vill träffa han igen?….. den som lever får se 😉
 
 
 
 
Helgen är på ingång…. ME LAJKI!! Denna vecka har varit super lugn på jobbet och jag har kunnat komma in senare och gått tidigt då de flesta inte är tillbaka än.
I kväll blir det träning, Pole 🙂 ser fram emot det men måste nog ta det lite lugnt… har känt ett par dagar att jag har något i kroppen som inte vill bryta ut, men jag körde på i tisdags och de hände inget så jag vetti tusan vad de kan vara…
Fredag i morgon 🙂 veckans bäääästa dag!! Jag jobbar hemma… låter skönt tycker vissa? och vissa tänker säkert att vilket bra jobb hon har… MEN… jag ska berätta vad jag ska göra… JAG SKA TVÄTTA ALLA EVENTKLÄDER!!! inte så glassigt jobb va?
hehe..
På kvällen i morgon blir det bio, nya BATMAN… med Yaz och Amad och kanske någon mera…
 
Lördag har jag 5 eventklasser 🙂 Jag hårdkör nu… super kul! Kvällen på lördag inte helt planerad och Söndag ska jag, Yaz och lilla Nayomi till Skansen och hälsa på släktingarna 🙂 Ev hoppar jag in och kör våra gratis Prova på klasser på kvällen, beror på hur hon som ska köra känner i ryggen 🙁
 
Känns som en fin helg på ingång 🙂
 
Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *