1 dagen..

 
 
… efter semestern och det känns helt okej 🙂 klockan är snart halv fyra så min mellis åkte fram. I dag bjuds det på Icas färdigblandade fruktsallad då jag inte orkade stå hemma och hacka i går.
 
Sov inte så bra i natt, vet inte varför men hade svårt att somna och vaknade flera gånger… var de fullmåne tro? någon som vet?
 
Än så länge en ganska rolig dag på jobbet… alla är glada då man är utvilad 🙂 Massa nya projekt påbörjas, bland annat Released- Live & Unsiged som jag är projektledare för och detta blir tredje året vi kör. I kväll blir det lugnt och jag funderar på att prova ett nytt recept… kyckling i limesås… ett recept jag hittat på tasteline.com, återkommer med om de var gott 🙂
En promenad ska även innan med i kväll, om det inte spöregnar 🙁
 
Önskar er en fin måndag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *