Lördag 4 aug…

Kvällen ingår spenderades med Yasmina och Nayomi 🙂 möttes upp på NK där vi köpte Rökta räkor, aioli, valnötsbröd, brie (som luktade fan), vindruvor, godis och Chablis 🙂

Hem till dom och lite lek i parken med Nayomi… himmelen öppnad sig så vi fick gå in och äta! Efter satte vi oss ute på deras lilla altan och korka upp flaska nr 2… Super mysigt som vanligt! Skratt, skvaller, total uppsikt på två äckliga spindlar som invaderade oss 🙂 tack för i går Yaz!

Klockan ringde liiiiite för tidigt och jag hade en lite lätt huvudvärk 🙁 2 stora glas vatten och en rejäl frukost sen var jag fit for fight! Drog till studion, tre klasser (möhippor) sen hem. Tanken var att jag, Yaz och Nayomi skulle till Skansen men då Yaz insjuknat i hög feber fick vi ställa in 🙁 Hållee alla tummar att jag inte blivit smittad och att Yaz piggnar på sig snabbt!

Nu blir det till att hoppa i mjukisbrallan sen ta mig ut till Lidingö 🙂 Disneyfilm, middag, godis och trevligt sällskap väntar 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *