Kvällen slutar i en kamp!

Jag och Marie hade en väldigt mysig kväll. Vi njöt av rökta räkor, brie och vit vin. Träffades upp efter mitt jobb och handlade lite och sen har vi varit hos oss och låtit tiden gå och bara njuta 🙂

Efter att hon lämnade mig skulle jag som vanligt ”varva ner” och sen sova, de betyder att jag nattar mitt hem innan jag själv ska sova.

Jag hann inte så långt…

I sovrummet sover min dotter i sin säng(!) och jag puffar upp kuddarna i min säng. Då ser jag i ögonvrån ngt som rör på sig. Det känns att jag får en långsam hjärtattack. (Hur en sån känns tror jag mig veta efter ikväll!)

Sakta vrider jag på huvet och vill egentligen inte, men måste kolla. Det är en imse vimse spindel…!!! Jag vill skrika och håller på att få panik. 1 meter ifrån mig och jag kallsvettas. Seriöst, vi har suttit ute ikväll på vår uteplats. De har regnat och spindlar tar skydd, så vi såg ett par stora mamma spindlar, men dom satt stilla. Heeeeela kvällen! Vi hade stenkoll på dom och de rörde sig inte!

Denna spindel är i mitt sovrum! Min man är bortrest och jag är utelämnad med en spindel i mitt sovrum!

Den som inte vet så ska jag berätta att jag aldrig, inte ens när vi får ovälkommet besök, vill döda! Aldrig! Nu hade jag panik över mitt samvete och att jag måste möta min skräck!

Efter 40 minuters letande och krypande, gråtande och svärande, hittar jag inte den.
Hjärtat i halsen och svettet i pannan.
Den har krypit under sängen. Jag kommer inte kunna gå på toa inatt eller göra annat än att hoppa från sängen till köket imorgon!

Jag hittade 2 äckel flygande spindlar, kallas för Harkrankar. Dessa 2 stackare fick inte leva längre, jag kan inte sova och veta att de stirrar på mig och planerar en attack inatt! Jag ville inte, men jag var tvungen 🙁 Hårspray och min nya Vi Föräldrar tidningen gjorde jobbet…

Nu känner jag en bula över höger öga, jag har skrapat upp mitt högra knä och brutit en nagel. Och jag lyckades inte fånga imse vimse…!!!

Är så sugen på Alvedon och halstabbletter men jag vägrar röra på mig nu.

Vilken fight! Varför just idag?

Tips på hur man botar sin skräck mottages gärna!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *