God mat och bio :)

I går kväll efter träningen mötte jag upp min vän Dennis… Jag visade honom ett av mina favvo ställen på mat när det ska gå lite fortare, Pascha Deli! Den ligger på Kungsgatan mitt emot Rigoletto typ..

Det är en libanesisk restaurang med gryma priser. Kan varmt rekommendera deras kyckling pita 🙂 Det är grillad kyckling med bulgur, Salladh och en fantastisk vitlöks sås i ett pita. Jag brukar lägga till hallomi så blir den lite extra 🙂
Dennis tyckte det var super gott! Det bästa av allt…. fred & lörd har de öppet till 06, perfekt för natta mat påväg hem från krogen 😉

Efter var vi på bio 🙂 ingen av oss hade sett Snow White and The Huntsman så den fick det bli 🙂 Går många bra nu och jätte många bra kommande!
Hade velat se Batman men den skulle han se med grabbarna och Cockpit har jag bestämt med Magdalena och barnen 🙂

Snow White var isf jätte bra, 8/10 får den av mig!

I eftermiddag/kväll ska jag hem till Yasmina, Nayomi är fortfarande lite dålig men på bättring… Det blir rökta räkor och ett gott Chablis 🙂 Sen efter får vi se vart jag hamnar 😉

I morgon upp tidigt, ska köra 3 event klasser 10-13…

Trevlig helg
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *