Solar i Vasaparken :)

Ligger i vasaparken och sooooolar 🙂 så nice! Snart kommer Johanna ut oxå så jag får sällskap 🙂

I går kväll var jag hemma hos Tepp och Johanna, Olof kom oxå och vi spelade monopol…, vilket jäkla spel!! Tepp vann, helt ok då han fyllt år 😉 bjöd han och Johanna på middag för Tepp fyllt år!

I går kväll fick jag ett sms av en person som jag träffade för snart 2 år, vi har dock aldrig fått till någon dejt! Antingen har han haft någon eller jag, plus att han är offentlig person så det är inte så lätt att få till… antingen måste man ses hemma hos någon av oss eller typ ”gömma” oss längst in eller upp i restaurangen… Pust!

Hur som så tror jag att vi för första gången kanske kan få till en dejt 😉 eller vad man ska kalla det! Är inte ute efter en pojkvän men det är något med honom… om man efter 2 års tid fortfarande har kontakt så kan man ju inte bara släppa det, eller??

I eftermiddag ska jag träna tänkte jag, kommer även en fotograf till studion som ska fotta 🙂 hoppas på att få till lite fina bilder! Efter det ska jag träffa min vän Dennis…. blir bio, promenad eller bara lite mat!

Önskar er en fin torsdag!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *