Ett litet besök på akuten…

Helt otroligt… han knappt publicera mitt förra inlägg i går kväll innan det var dax att sätta sig i en taxi till akuten. Jag trodde jag hade smärtan under kontroll men tydligen inte 🙁 Kl 19:45 kom jag till akuten där jag direkt fick 2 sprutor, en kramplösande så jag sluta krampa och en smärtstillande. Är som att komma till himmelen när dom började värka..

Sen var det den eviga väntan på läkaren… han kom dock ganska snabbt, redan vid 22 tiden och klämde och kände och ville att jag skulle ta nya prover. Vid tolv tiden var jag påväg att bli utskriven men då kom läkaren med andan i halsen, tydligen hade ett av proven inte visat något bra…. Mina levervälden var inte bra… nu tänker ni att ja men herreguuuud, det är ju sommar och man drickar vin var och varannan dag…. Men Icke för mig… jag kan räkna på en hand hur många glas vin jag tagit denna sommar 🙂

Så nya prover fick tas… jag blev inrullad i ett avskilt rum och kunder äntligen sova ett par timmar… Kl 04:30 blev jag utskriven och tyvärr är mina levervärden inte så bra än. Jag berättade dock att jag i september ska på hälsoundersökning (via jobbet) och då sa läkaren att jag skulle ta med massa papper jag fick av dom så de kan följa upp mina värden. Om de inte blir bättre måste en utredning göras…

Tack alla som både skrivit på Facebook på väggen och mejl, tack för alla sms och till er som ringde igår, jag kunde inte svara…. Hörs under dagen i dag!

Lite besviken att vissa inte ens kunde skicka ett sms och höra hur det var med mig… inte ens mitt egna kött och blod!

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *