Helgen flyger fram…

…… men vad för det när man har en vecka semester till 🙂 Ingen ångest *lycka*

I fredags kväll mötte jag upp Susanne och Olof för middag på Raw, mycket trevligt! Jag skulle ladda med kolhydrater så det fick bli Sushi för mig 🙂 Älskar det så ingen uppoffring 😉

Jag och Olof delade på en GRYM efterrätt! Det var typ en chokladboll som såg ut som ett kinderägg som servitrisen hällde persiko/apelsin sås på så den smälte, inuti vad det brownie bitar med chokladmousse och hallon…. Galet bra!

I går blev det sol ett par timmar innan mina 4 timmar pole 🙂 Gick jätte bra…. Impad av mig själv att jag inte blev tröttare. Sista gruppen var en svensexa och det roligaste av allt var att han som bokat var en bekant, en gammal samarbetspartner 🙂 Något paffa vi blev 🙂 Mycket hårdrock då gänget var ett gäng rock killar… ny erfarenhet!

Skulle mött upp en vän nu för sol och bad men kände att vädret är instabilt, ena sekunden sol andra ser det ut som de ska regna 🙁 Så nu har jag tagit tag i mitt hem med tråkigheter som kalkat av min Nespresso maskin, rensat min kaos byrå och städat badrummet 🙂
Har kommit på att pratar man i telefon samtidigt så är det roligare!

I eftermiddag/kväll blir det träning…. har en svensexa kl 16-17 och efter den är lite oklart.. kanske träffa Yaz & Amad, kanske träffa ??? 😉 Kanske träffa Olof…

Jag är sugen på bio, någon som vill med??

Finaste Söndagen önskar jag er!
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *