Money buys happiness!

Den som säger att lycka inte kan köpas får förklara för mig hur det kommer sig att JAG kan få njuta av flera veckors ledighet och ha tid med min familj. Eller kunna vara på en sandstrand i Thailand, eller sitta i en bil istället för att gå, äta istället för svälta osv osv…pengar…och JAG är lyckligare än den som är orolig för morgondagen. Det är sanningen!

Sista kvällen. Jag skämtar inte om vi gått 10 kilometer eller mer per dag i shopping gallerior och igår på Siam Ocean World!

Vi har handlat massor idag och jag lägger upp bilder när jag kommit hem. Allt ligger just nu i påsar och ska ner i resväskan!

Känns ok att åka hem, dock vill jsg tillbaka till Bangkok snart igen. LOVE!

Ser framemot att krama Barry 🙂 träffa familj o vänner och sova i min säng hehe!
Imorse tog Amad o Nayomi ett dopp polen medans hag packade…visste inte hur allt skulle få plats!

Nayomi njuter av nötter o läsk innan taxin hämtar oss…10 timmars flight och sova!!! Imorgon hoppas jag att kusinen Noa vill ses och leka. Nayomi tjatar ihjäl sig på henne och favvon Hayat och har döpt sin apa till Hayat 🙂 haha

Flyga usch! Gonatt på er!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *