Tog med solen hem :)

Mina vänner….. jag tog med Solen hem 🙂 Sååå skönt! Var jätte skönt att komma hem i går och min lilla Sambo var så lycklig. Tyvärr hade han inte mått så bra denna gång när jag var borta 🙁 stackars, men efter lite mys, gos och lite kalkon var han sig själv igen!

Vaknade i morse, ingen frukost.. iväg och handla. Nu är det ordentlig mat igen 🙂 I Spanien åt och drack jag lite som jag ville, fast hoppade ändå kolhydraterna så när jag vägde mig sista dagen ( vägde mig när jag kom ner oxå) så var det bara plus 0,5 på TVÅ veckor utan träning och bara massa gotti 🙂 Jag är så nöjd!

Just nu sitter jag på innergården och dricker min latte, guuuuuud vad jag saknat mina latte 🙂 Ska iväg och fixa naglarna vid 14 och i kväll blir det Pole 🙂

Mycket träning denna vecka, i kväll egen träning i Pole. I morgon en svensexa, torsdag egen träning, fredag VILA! Lördag inte riktigt klart men lutar mot två möhippor och två svensexor, söndag en svensexa. Allt detta är alltså Pole 🙂

Btw…. nya tider för gratis prova på r klart, slänger in det här om någon skulle vara sugen på att testa 🙂

Önskar er en fin, fin tisdag och vecka 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *