Lite besviken väldigt nöjd

Vi lämnade lugnet på Jamahkiri efter 6 nätter, förlängde vistelsen på denna underbara plats efter första natten med att dubbla tiden. Själen fick sin vila och Nayomi fick gosa med sina apor, krokodiler och tigrar 🙂

Nu har vi kommit till Koh Pagnan igen och njuter av våra sista stranddagar här. Igår kväll tog vi en runda på ”stan” med shopping och middag, jag är chockad över hur äckligt turistiskt och pengarkåta allt är. Såklart att Thailand tjänar på turismen men jag är besviken på all överkonsumtion av mat. Jag undrar hur många fiskar, lamm, grisar och alla andra härliga djur som dödas helt i onödan och slängs i papperskorgen efter kvällens hets när allt lugnat ner sig. Vill inte ens veta…

Thailand är gjort och tror de är ett sista kapitel för oss på öarna. De finns inget att se som är orört och allt förstörs. Öarna är de nya charter hålorna…

Men bortsett från min besvikna sida så är jag helnöjd med allt. Vakna till fågelkvitter och strålande sol 🙂 Äta en frukost på beachen, bränna näsan, borra fötterna i sanden, inte veta vad klockan är, glömma rutiner och ha after beach på balkongen med mina käraste 🙂

Amad är hos tandläkaren och fixar allt. Jag tar in på spa när han kommer tillbaka, ska fixa fötterna idag.

Ses o hörs!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *